Optima keukens

Home / Optima keukens

OPTIMA KEUKENS!

MAATWErK KEUKENS!

Tussen de vele keukenbedrijven steekt Optima Keukens gunstig af. We zijn één van de weinige eenmanszaken op keukengebied. Dat maakt een belangrijk verschil: u merkt direct dat we ons persoonlijk verantwoordelijk voelen voor uw droomkeuken.

Vacature: Ervaren full time verkoper-verkoopster (40uur)

0
PROJECTS COMPLETE
0
CLIENTS REGISTER
0
BUSINESS PARTNER
0
ONGOING PROJECTS

GESCHIEDENIS

Lees hieronder de hele geschiedenis van Optima keukens.
null

1980

In 1980 startte Hans Vos aan de Aalsterweg in Stratum, Eindhoven zijn keukenzaak Optima Keukens. Na een aantal succesvolle jaren groeide hij daar uit zijn jas en verhuisde hij met de winkel naar een groter pand aan de Kronehoefstraat (rondweg) in woensel.

1996

In 1996 besloot Hans Vos om te verhuizen naar de markante plek recht tegenover het statige station van Geldrop aan de parallelweg 20.

1999

Pieter Bottenberg is reeds sinds 1999 werkzaam bij Optima keukens als verkoper. Hij heeft eerst enkele jaren elders ervaring opgedaan als verkoper van keukens en na al deze jaren ervaring begin 2011 samen met hoofdmonteur Henny Buelens de zaak overgenomen van de vorige eigenaar Hans Vos. Pieter draagt de dagelijkse verantwoording over het commerciële gedeelte van Optima Keukens.

2011

Samen met verkoper Pieter Bottenberg heeft hij begin 2011 de zaak overgenomen van zijn oude werkgever. Henny draagt de dagelijkse verantwoordelijkheid over de montage en de expeditie en verzorgt tevens de planning van de servicewerkzaamheden. Hij is de man die bij klanten gaat meten en eventueel meerwerk opneemt samen met de klant. Ook stuurt hij eventueel in te huren monteurs aan.

2016

Optima keukens is gevestigd bij Puur Wonen. Puur Wonen ontzorgt je volledig. Van A tot Z wordt het project geregeld, van planning tot afwerking!

ONZE DIENSTEN

Optima keukens ontzorgt u van a tot z, waarbij we alles in eigen huis houden om de kwaliteit te waarborgen.
null

3D ONTWERP

Uw keuken duidelijk in 3D uitgewerkt, in kleur.

EERLIJK ADVIES

Opdringerige verkopers zult u bij ons niet vinden. Wij geven u een eerlijk en oprecht advies.

INMETEN MATEN

Degene die u de keuken heeft verkocht, komt deze persoonlijk bij u inmeten. Wij laten niets aan de toeval over.

PLAATSEN

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vlekkeloze plaatsing, waarbij uw wensen en eisen leidend zijn.

KEUKENRENOVATIE

Uw oude keuken weer als nieuw? Kies voor dé renovatiespecialist voor uw keuken. Voor ieder budget! Laat u informeren door Optima keukens.

SERVICE

Onze service houdt niet op na de verkoop en plaatsing van een keuken, voor het het vervangen van inbouwapparatuur bent u bij ons ook aan het juiste adres.
ATAG
Boretti
Liebherr
Etna
Bosch
Neff
Siemens
Pelgrim
Airo Design
Falcon
Franke
Fratelli
GROHE
Novy
Wave
Quooker